Hof-Heuvelmans Protection, met de hoofdvestiging in Sittard, is een in Limburg opererende organisatie. Wij zijn een zelfstandige- en dynamische onderneming met een no-nonsense beleid en hebben meer dan 10 jaar ervaring in de brandbeveiliging, noodverlichting en brand- en ontruimingsinstallaties.

Verkoop en onderhoud voor de juiste prijs
Naast controle, onderhoud, verkoop van blustoestellen, brandslanghaspels, droge blusleidingen, noodverlichting en brand- en ontruimingsinstallaties, bieden wij u ook een groot assortiment BHV-materialen, EHBO-verbanddozen, oogspoel-flessen, branddekens, rook-, hitte- en koolmonoxidemelders, pictogrammen etc.

Als u het onderhoud van uw blusmiddelen in handen geeft van Hof-Heuvelmans Protection kunt u rekenen op vakkundige controle van uw blusapparatuur. Wij stellen een duurzame relatie met onze klanten op prijs. Tevens willen wij u erop attenderen dat er absoluut geen verborgen kosten zijn, we zijn een open, flexibele organisatie welke zich niet alleen door zeer goede service en kwaliteit wil onderscheiden, maar tevens voordelig is in zijn prijsstelling.